Sandıklı’da Millet Bahçesi Projesi Başlıyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından 31 Mart yerel seçimleri öncesi vatandaşlarımızla paylaşılan projeler teker teker hayata geçmeye başlıyor.

Bunun en son örneği ilçemizde kapalı Pazar yerinin olduğu kısımda bulunan ve “Kuruçay” projesi ile vatandaşlarımızın kullanımına sunulan alanda yapılması düşünülen “Millet Bahçesi” projesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile resmiyet kazandı.

Yaklaşık 50.000 m2 lik bir alanda yapılacak olan “Millet Bahçesi” projesi 15 Milyon Liraya yaklaşan maliyeti ile ilçemize yapılan en yüksek maliyetli projelerin arasında kendisine yer bulacaktır.

Aileler tarafından sıklıkla kullanılması düşünülen projede sosyal tesisler, bisiklet, koşu parkurları, oyun, spor alanları, otopark ve peyzaj çalışmalarıyla ilçemiz modern ve harika bir tesis kazanmış olacaktır.

Proje ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Sayın Cumhurbaşkanımızın imzası ile güzel ilçemize 50.000 metrekare, yaklaşık 15 Milyon'luk Millet Bahçesi Projesini Kuruçay kenarında yapıyoruz. Sandıklı'mızda yıllardır beklenen ve bizimle hayata geçecek olan Muhteşem bir projenin daha mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizi gerdanlık gibi millet bahçesiyle süslüyoruz. Güzel ilçemize hayırlı Olsun.”

Editör: Haber Merkezi