Sandıklı’da mahalle iftar programları sona erdi

Sandıklı Belediyesi olarak 5 yıldır düzenli olarak organize ettiğimiz mahalle iftarlarımız, Çakır Mahallemizde düzenlediğimiz 13.cü iftar programımız ile sona erdi.

Çakır Mahallesi muhtarımız Sefa Karabunar’ın eşliğinde vatandaşlarımızın masalarına tek tek giderek hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulunan Başka Mustafa Çöl, yaklaşık 3000 mahalle sakinimiz ile iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Mustafa Çöl; “5 yıldır her Ramazan ayında bütün mahallelerimizde sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ramazan ayını vatandaşlarımız ile iç içe geçirmek, orucumuzu açmak, aynı duaya âmin demek tarif edilmesi zor bir huzur. Ben bütün mahalle iftarlarımızda bizleri bağrına basan hemşerilerimize, gözlerinin içi gülen çocuklarımıza, bu vatanın geleceği olan gençlerimize, muhtarlarımıza, bu yemeğin size ulaşmasında emeği geçen bütün personellerimize teşekkür ediyor, yaklaşan Kadir Gecemizi şimdiden tebrik ederek, saygı ve selamlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi