SANDIKLI’DA HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sandıklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Hoş geldin Bebek" projesi ile yeni doğan bebeklerin aileleri sevindiriliyor.

Sandıklı Belediyesi tarafından 4 aydan bu yana sürdürülen ve yeni doğan bebeklerin ailelerine verilen "Hoş Geldin Bebek" seti ile ailelerin sevindirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, bebeklerimizin ailelere olan yükünü hafifletmek için ailelerimize hoş geldin bebek seti hediye ediyoruz dedi.

Proje kapsamında Yeni doğan bebekleri ziyaret eden Başkan ÇÖL Şunları söyledi;

"Belediyemiz 4 ay önce "Hoş Geldin Bebek" projesini hayata geçirdi. Yeni doğum yapan Anneler Evlendirme Memurluğumuzu ziyaret edip Hoş Geldin Bebek Setini alıyorlar. Set içerisinde kırklık bebek takımı gibi bir bebeğin ihtiyacı olan her şey bulunmaktadır. Bugüne kadar, 150 bebeğimizin ailesine set hediye ettik. Hoş Geldin Bebek kampanyamız bebeklere sürpriz olurken ailelerin de maddi anlamda yükünü hafifleten güzel bir kampanya. Sandıklı Belediyesi olarak vatandaşımızın iyi ve kötü gününde hep yanında oluyoruz. Projemiz görevde olduğumuz sürece devam edecektir." dedi.

Sandıklı Belediyesi'nden gelen hediye paketinden dolayı hayli memnun olduklarını dile getiren aileler, "Hatırlandığımızı bilmek güzel. Bebeğimize hediye verdiler bizlerde ailesi olarak mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dediler.

 

 

Editör: Haber Merkezi