Sandıklı’da gurbetçi standına yoğun ilgi

Gurbetçi vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini toplamak, bunun yanı sıra kendileriyle ilçemiz hakkında anketler yapılan Gurbetçi Standımız yoğun bir ilgi görüyor.

Sandıklı Belediyesi önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Ağustos ayının sonuna kadar açık kalacak olan standımızda cevaplanan anketlerin sonunda vatandaşlarımızın iletişim bilgileri alınmakta, anketi dolduran vatandaşlarımızın arasından çekilişle kendilerine hediye verilmesi planlanmıştır.

Standımızı ziyaret eden Başkan Mustafa Çöl, gurbetçi vatandaşlarımıza hoş geldiniz dileklerinde bulundular. Kendilerinin görüşlerinin önemine dikkat çeken Başkan Çöl, Ağustos ayının sonunda ellerinde bulunan veri havuzunun kendileri için önemli bir yol haritası olacağının altını çizerek, katılımcılara bu bağlamda teşekkür etti.

Çekilişle ankete katılan gurbetçilerimize; 3 aileye 2 gece Hüdai Kaplıcalarında konaklama, 3 Aileye 2 gece Akdağ Bungalov evlerinde konaklama, 3 Aileye Hüdai Kaplıcalarında bulunan Kür Merkezi ve Çamur Banyoları kullanımı hediye edilecektir.

Editör: Haber Merkezi