Sandıklı’da Dünya Engelliler Günü Programları

Sandıklı Belediyesi tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” programları kapsamında ilk etkinlik Engelli Bakım Merkezimizde düzenlendi.

Öğle yemeğini Sandıklı Belediyesi’ne ait olan Engelli Bakım Merkezinde hastalarımızla yiyen Başkan Mustafa Çöl ve Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, burada engelli kardeşlerimizle etkinlik odasında satranç oynayarak vakit geçirdiler.

Thermal Parkl Otel’de düzenlenen ikinci programa, Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve protokol üyeleri katıldılar. Başkan Mustafa Çöl programa katılan engelli kardeşlerimiz ve değerli ailelerini tek tek selamlayarak hoşgeldiniz dileklerinde bulundular.

Kaymakam Eflatun Can Tortop ve Başkan Mustafa Çöl tarafından yapılan konuşmaların akabinde, Özçınar Engelli Bakım Merkezi tarafından hazırlanan programda engelli çocuklarımızın şiir, şarkı ve video gösterileri salonda bulunan misafirlerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Programa katılan engel kardeşlerimize ve ailelerine hediyelerin verildiği program, hep birlikte kesilen pastayla sona ermiş oldu.

Editör: Haber Merkezi