SANDIKLI’DA BEDESTEN PROJESİ BAŞLADI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, söz verdiği çalışmaları birer birer gerçekleştirerek, yapılamaz denilen  projeleri hayata geçiriyor.
Sandıklımızın şehir merkezinde bulunan eski sebze halinin olduğu bölgeye yapılması düşünülen Bedesten Projesi için çalışmalar başladı. Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mustafa Çöl yetkililerden bilgi aldı.
Yaklaşık olarak 6112 m2'yi kapsayacak olan Bedesten Projesi 55 dükkandan oluşmakta. 1331 m2 otopark alanı bulunan projede 50 araç rahatlıkla park edebilecek konumda. Geleneksel Osmanlı- Selçuklu han tarzından esinlenerek, çağdaş yapı elemanlarıyla tasarlanan bina bodrum, zemin ve 2 kattan oluşmakta. Binada birbirinden farklı iki girişin olacağı ayrıca engelli vatandaşlarımız için asansörlerin bulunduğu projede,  hemşerilerimizin binaya rahat giriş ve çıkışları için her şey düşünülmüş durumda.

Başkan Mustafa Çöl konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; "Sandıklı Bedesten" projemizi açıkladığımız zaman bazı kişiler tarafından yapılamaz olarak adlandırılmıştı. Biz Sandıklı için hizmet çıtasını her zaman yükselttik, yükseltmeye de devam edeceğiz. Yaptığımız proje ve çalışmaların her zaman daha iyisini, daha güzelini, daha verimlisini vatandaşlarımızla buluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu konuda bizim en büyük motivasyon kaynağımız halkımızdan aldığımız güçtür. Yapılamaz, olmaz denilen projeleri hayata geçirerek bu konudaki kararlılığımızı ve tutarlılığımızı sanırım herkese göstermiş olduk. Her şey Sandıklımız için." ifadelerine yer verdi.


 
 
Editör: Haber Merkezi