Sandıklı’da Başkanlar Pazar esnafını ziaret ettii

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, ilçede Pazartesi günleri kurulan semt pazarını ve AK Parti Kadın Kolları tarafından Pazar yeri girişine açılan “evet” çadırını ziyaret etti.

İlk olarak Sandıklı Kadın Kolları Üyeleri tarafından Pazar girişine açılan “evet” çadırı ziyaret eden Başkan Çöl, kadın kolları üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Pazar esnaflarını tek tek gezerek sohbet eden belediye başkanı Mustafa Çöl pazarcı esnafların ve vatandaşların istek ve dileklerini dinledi.

17 Nisan’da herşeyin daha da güzel olacağını ifade eden Başkan Çöl; “İlçemizin en yoğun gününde Pazar esnaflarımız ve heşmerilerimizle hasbihal etme imkanı bulduk. Vatandaşlarımızın referandumla ilgili görüşleri Sandıklı’dan rekor bir katılımla “evet” oyunun çıkacağı ve istikrarır devam edeceği yönünde.

Ayak üstü sohbet ettiğimiz vatandaşlarımızın yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. İnşallah 17 Nisan sabahı herşey daha da güzel olacak” dedi.

Başkan Çöl’e Pazar ziyaretinde Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, İl Genel Meclis Üyeleri Mevlüt Özaydın, Mehmet Utsal, Mehmet Öztopbaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mersin’de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi