Sandıklı’da asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor

Bilindiği gibi Sandıklı Belediyesi asfaltlama çalışmaları kapsamında Sandıklımızda ana arterlerdeki eskiyen ve deforme olan asfaltlar makine yardımı ile kazınarak temizlenmiş, sıcak asfaltın serilmesi için hazır hale getirilmişti.

Şimdide sıcak asfalt malzemesi ve makinelerimizin Sandıklıya gelmesi ile Yunus Emre Bulvarından asfaltlama çalışmalarımız başlamış bulunmaktadır. 10.000 ton sıcak asfalt malzemesinin kullanılacağı çalışmaları yakından inceleyen Başkan Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Eski Jandarma binasının önünden başlayan asfaltlama çalışmalarını takip eden Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; "Ramazan Bayramından önce bitirilmesi planlanan sıcak asfalt çalışmaları kapsamında ana arterler bitirilip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Bu çalışma bittikten sonra Sanıklımızda vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları diğer sokak ve caddeleri de sıcak asfaltlama programına aldık. Ramazan Bayramından sonra da buradaki yollarımızı asfaltlayarak sorunu çözmüş olacağız." ifadeleri yer verdi.

Editör: Haber Merkezi