Sandıklı’da asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Sandıklının en ücra köşelerine kadar hizmet götüren Sandıklı belediyesi, belediye önünden kapalı pazar yerine kadar olan Dereboyu Caddesinin sıcak asfalt işlemlerine başladı. Hızlı bir şekilde devam eden Dereboyu Caddesi sıcak asfalt işlemleri en kısa sürede bitirilerek vatandaşlarımızın ve esnafımızın kullanımına sunulacaktır.

Asfaltlama çalışmalarında şimdiye kadar; Kaplıca kavşağından Yunus Emre Mahallesine, Yunus Emre Mahallesinden Mehmet Akif Ersoy Caddesine kadar olan kısım buna ilave olarak, Fatih Sokak, Dr. Ali Al Caddesi, Halide Edip Sokak, Firuze Sokak, Mimar Sinan Caddesi, Mithat Paşa Caddesi, Enver Paşa, Gülhan Sokak, Ziya Gökalp, Poyraz sokak, Gaziosmanpaşa Sokak, Lise Caddesi, Rauf Orbay, Ali İhsan Paşa Sokak, Halit Bey Sokak, Kazım Karabekir Caddesi, Fazilet Sokak, Sakarya Sokak, Taç Sokakta ve tarihinde ilk defa Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında sıcak asfaltlama işlemleri bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştu.

Toplamda 115.199.53 m2 lik bir kısım sıcak asfaltlanmış, mahalle muhtarlarımız tarafından Başkan Mustafa Çöl'e Sandıklı tarihinin gördüğü en büyük sıcak asfalt projesi için teşekkür ziyaretleri yapılmıştı.

Şimdi de ilçemize gelen Doğalgaz ve Elektrik hatlarının yer altına alınma işlemlerinin bitmesi ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Dereboyu Caddesinde sıcak asfaltlama işlemlerine başladı. Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre sıcak asfaltlama işlemleri ile birlikte Şirinevler ve Hisar Mahallelerimizde kilitli parke taşı çalışmaları da tüm hızıyla devam etmekte olup, hava durumu müsaade ettiği sürece bu işlemlerin süreceğini belirttiler.

Editör: Haber Merkezi