Sandıklı’da asfalt çalışmaları hızla devam ediyor

Elektrik ve Doğalgaz hatlarının bitirilmesi ile Eski Afyon Caddesinden başlatılan asfaltlama çalışmaları Yalıncak Caddesi ile devam ederek Ofis Caddesine kadar ulaşmış durumda. Bunun yanı sıra İstasyon Caddesinin çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmasının bitmesi ile beraber eksik olan asfaltlama projesi içinde son hazırlıklar tamamlandı. Ayrıca Yunus Emre Bulvarından yapılan kaldırım çalışmaları da aşağı bölgelerde tamamlanarak şehir merkezine doğru ilerlemektedir.

Sandıklımızda kış ayları gelmeden alt yapı ve yol anlamında eksikliklerin giderilmesi için talimat veren Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, vatandaşlarımızdan gelen istek, dilek ve şikayetler çerçevesinde elektrik, doğalgaz çalışmalarından dolayı deforme olan yolların en kısa sürede bitirilerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için yoğun bir mesai içerisinde olduklarının altını çizdi.

Ofis Caddesinin asfaltlama çalışmasını yapılmasının ardından İstasyon Caddesinin de asfaltlama çalışmalarının yapılacağını belirten ekipler Ofis Caddesinin yarısından fazlasının asfalt çalışmasını bitirdiklerini çok kısa bir süre sonrada İstasyon Caddesinin asfaltlanacağını ifade ettiler. İstasyon Caddesinde eskiden kalan asfalt ekipler tarafından kazınıp yoldan temizlenerek yeni asfalt serme işlemleri başlayacak.

Editör: Haber Merkezi