Sandıklı Yeni Sanayi Sitesinin doğalgaz projesi onaylandı

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Yeni Sanayi Sitemize yapılacak olan Doğalgaz projesinin son detaylarını Belediye Başkanlığı makam odasında ilgili Afyongaz firma yetkilileri ile görüşerek yapımı için görüş birliğine vardılar.

Yeni Sanayi Sitemizde başlayacak olan çalışma önce Doğalgaz boruları döşenecek hattın tamamlanmasından sonra asfalt çalışması yapılarak çalışma tamamlanmış olacak.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Yeni Sanayi Esnafımızı Doğalgaz ile buluşturarak, kışın yaşadıkları problemleri ortadan kaldırmış oluyoruz. Yeni Sanayi Sitemizin yollarını yapsaydık Doğalgaz için tekrar kazmak ve milli serveti boşa harcamış olacaktık, bunu yapmamak için Doğalgaz projesini bekledik. Bununla beraber altyapıdaki sorunları da çözerek Sanayi Esnafımızın karşılaşacağı alt yapı ile ilgili bütün problemleri tek seferde çözmüş olacağız.

Doğalgaz projesi tamamlandıktan sonra ilçemize yaptığımız gibi sıcak asfalt ile Sanayi Sitemizin yollarını yapacağız. Vatandaşlarımızın doğalgazı şimdiden güzel günlerde kullanmalarını temenni ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi