Sandıklı ve İscehisarlı 2 askerimiz Kayseri’deki Bombalı Saldırıda Yaralandı

Kayseri’de, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsünün Erciyes Üniversitesi önünden geçişi sırasında yapılan saldırıda yaralanan askerlerden 2 askerden birinin Sandıklı, diğer askerimizin İscehisar nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Yapılan saldırıda yaralanan askerlerden er Kayahan Uluhan’ın Sandıklı, er Arif Özkara’nın ise İscehisar ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi
Gerçekleştirilen bombalı hain saldırıda 13 asker şehit olmuş, 48 askerde yaralanmıştı. Alçak saldırıda Afyonkarahisar’a şehit ateşi düşerken, Kamil Tunç isimli 21 yaşındaki er şehit olmuştu. Kente şehit acısının ardından, 2 askerimizin yaralı olduğu haberi gelince acı daha da arttı.
Yapılan saldırıda yaralanan askerlerden er Kayahan Uluhan’ın Sandıklı, er Arif Özkara’nın ise  İscehisar ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Yaralıların durumu ile ilgili bilgiler veren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı şunları söyledi:“Yaralı askerlerimizin durumları çok şükür iyiye gidiyor. Askerlerimiz patlamada vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandıkları biliyoruz. 2 askerimizin ameliyat olduğunu öğrendik ama şimdi ikisi de yoğun bakımdan çıkmışlar ve normal servisteler inşallah sağlık durumları de iyiyi gidiyor. Askerlerimizin ailelere de öğle saatlerinden Kayseri’ye doğru yola çıktılar.”
 
Editör: Haber Merkezi