SANDIKLI UBYO MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ÇÖL'E ZİYARET

Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürlük görevine yeni atanan Doç. Dr. Bayram Turgut Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti.
Sandıklımızda 4 yıllık olarak hizmet verecek olan Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu'na Müdür olarak atanan Doç. Dr. Bayram Turgut ile Sandıklı Belediye Başkanlığı makam odasında bir araya gelen Başkan Mustafa Çöl, bu nazik ziyaretleri sebebiyle kendilerine teşekkür etti.
Doç Dr. Bayram Turgut ziyaret sebebi ile yapmış olduğu açıklamada; "Afyonkarahisar'ın en büyük ilçesi olan Sandıklıda, Belediye Başkanımızın gayretleri ile açılan 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunda görev aldığımızdan dolayı şahsım ve ekibim adına mutluluk duymaktayız. Eğitim ve Öğretim camiasından gelen Başkanımız ile koordineli bir şekilde çalışarak Sandıklımıza elimizden gelen hizmetin en iyisini vermek en büyük amacımızdır.
Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.
 
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi