SANDIKLI SANAYİ SİTESİNDE YENİ İŞYERLERİ HİZMETE GİRDİ

Sandıklı Belediyesi tarafından projelendirilip ihale süreci tamamlanan, Yeni Sanayi Sitesinde bulunan 4 adet işyeri faaliyete girdi. Modern işyerleri daha önce atıl durumda bulunan işyerlerinin yerlerini aldı, vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılanan işyerleri Yeni Sanayi Sitesinin çehresini değiştirdi.

94 m2 ve 54 m2'lik 3 dükkandan oluşan yeni işyerleri Yeni Sanayi Sitesinde vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu. 54 m2 lik dükkanlar 29 m2 ve 24 m2 lik iki bölümden oluşuyor.  Vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilen dükkanlar, hijyen ve temizlik açısından da daha önceki atıl dükkanların bir adım önünde yer alıyor. Prefabrik olarak yapılan dükkanlar Yeni Sanayi Sitesinde bulunan esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayarak, burada bulunan eksikliği de gidermiş olacak. Dükkanlarımızın hizmete girmesi ile Yeni Sanayi Sitesinin yıllardan beri ihtiyacı olan yol sorununu ortadan kaldırmak için hazırlanan proje kapsamında Yeni Sanayi Sitesinin yolları, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları yapılacak.

Başkan Mustafa ÇÖL yapmış olduğu açıklamada; "Yeni Sanayi Esnafımız her şeyin en iyisine layıktır, onlar için elimizden gelen her şeyi yapacağız."dedi.

Editör: Haber Merkezi