Sandıklı OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim kurulu toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can TORTOP, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, OSB Müdürü Cem Yavuz ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Salih PARİN'e ait İsa Süt Ürünleri firmasında gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde Kaymakam Eflatun Can TORTOP ve beraberindeki heyet Sandıklı OSB'de inşaatı devam eden firmalarda incelemelerde bulundu daha sonra İsa Süt firmasının çalışma sahasını gezerek yetkililerden üretim hakkında bilgiler aldı ve sonrasında Kaymakamımızın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Organize Sanayi Bölgemizde yapılan çalışmalar hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Kaymakam Eflatun Can TORTOP toplantı sonrasında ''OSB ile ilgili bir farkındalık oluşturduğumuzu düşünüyorum. Buraya hepimizin sahip çıkması gerekiyor. OSB’yi her anlamda toparlıyoruz. Buradaki yatırımcılarımıza da saygı duyuyoruz ve her zaman da yanlarındayız. OSB’ye her yönüyle sahip çıkıyoruz. İstihdam ve büyük yatırımlarla ilgili de biraz zamana ihtiyaç var. Biz, büyük yatırımlara hazır bir çerçeve çizeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi