Sandıklı OSB Toplantısı Vali Tutulmaz’ın Başkanlığında Yapıldı.

Büyüme ve gelişimin can damarlarından olan Organize Sanayi Bölgelerinin, merkez ve ilçelerimizdeki durumunu yakından takip eden Vali Tutulmaz, Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi toplantısına başkanlık etti.

Vali Tutulmaz, Sandıklı ilçesindeki ticaret ve sanayi alanındaki son durum hakkında bilgiler almak ve varsa sıkıntıları gidermek üzere Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi toplantısına başkanlık etti.

Toplantıda Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı OSB Müdürü Cem Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.

Sandıklı Organize Sanayi Müdürü Yavuz tarafından organize sanayide faaliyet gösteren firmalar yetkililerin talepleri hakkında bilgilerin yanı sıra, toplantıda fabrikaların ticaret hacminin yanında, OSB Müdürlüğü olarak girişimcilere ve mevcut fabrika sahiplerine verilen hizmetler hakkında bilgiler verildi.

Toplanın açılış konuşmasını yapan ve OSB toplantılarına katılma amacının sanayicilerin üretimlerini artırmak adına varsa sorunlarını gidermek olduğunu belirten Vali Tutulmaz; “Organize Sanayi Bölgeleri büyüme ve gelişimin destekçileridir. OSB’lerde faaliyet gösteren sanayicilerimizin üretimlerini artırmak için önemli bir çalışma yürütmemiz gerekmektedir. Sandıklı yol üzerinde olmasına rağmen talep az gibi görünüyor. Sandıklı OSB’ye talepleri artırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Bizler bu anlamda her zaman sanayicilerimizin yanında olacağız. Üretimin artırılması ve daha fazla istihdam sağlanması için devlet imkânlarıyla mevcut durumun daha iyi hale getirilmesi için gayret edeceğiz. Bizlerin ülke olarak daha güçlü olabilmemiz için çok çalışmamız gerekmektedir. Çalışmaktan başka bizim başka bir yolumuz yok. Bu anlamda Organize Sanayi Bölgelerini önemsediğimizi belirtirken, alt yapı ve üst yapı çalışmalarından güvenliğin ve emniyetin sağlanması için Valilik olarak her türlü destekte bulunacağız.” dedi.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşüldüğü Sandıklı OSB toplantısı, Vali Tutulmaz ve beraberindekilerin karşılıklı bilgi alışveriş bulunmasıyla sona erdi.

Toplantı sonrasında Vali Tutulmaz ve beraberindekiler Sandıklı OSB’de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Editör: Haber Merkezi