Sandıklı MHP, vatandaşa karanfil dağıttı
Sandıklı MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bolcal beraberinde MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Sandıklı MHP İlçe Başkanı Halil Özdemir ve Sandıklı MHP Kadın kolları ile birlikte pazar esnafını ziyaret ederek karanfil dağıttı.
Ziyarette açıklama yapan Sandıklı MHP Adayı Dr. Hakan Bolcal; “Amacımız insan odaklı bir belediyecilik hizmeti ile Sandıklı halkını buluşturmaktır. Sandıklı'yı bir kent bilinci ile yaşanabilir şehre dönüştürmek istiyoruz. Proje çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunları en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise: “Seçim startını verdik. Biz MHP olarak 2011 seçimlerine çıkar çıkmaz halkla beraberdik. Her fırsatta halkımızı ilçe esnafımızı gezdik. Bugün MHP adayımız Dr. Hakan Bolcal kardeşimizin çalışmalarına destek amaçlı buradayız. Sandıklı Belediye Başkan adayımıza ve ekibine hayırlı uğurlu olsun. Sandıklımıza hayırlı uğurlu olsun. Sandıklı'ya hizmet etmenin onurunu gururunu şerefini hep beraber yaşayacağız. Sandıklı'da hizmeti bir ibadet anlayışı ile yapacağımıza herkesin emin olmasını diliyorum. Arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi