Sandıklı Meslek Yüksekokulunda “Mesleki Tanıtım Günleri” Gerçekleştirildi


Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu ve Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Sandıklı Meslek Yüksekokulu konferans salonunda lise öğrencilerine üç gün süren mesleki tanıtım seminerleri gerçekleştirildi.

Seminere Sandıklı’da eğitim ve öğretim veren Sandıklı Şehit Gökhan Orhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sandıklı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, okul idarecileri ile rehber öğretmenler katıldı.

Öğr. Gör. Fatma Özdemir ve Öğr. Gör. Tuba Vural Açıkgöz tarafından koordine edilen seminere, Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yunus Yılan, Öğr. Gör. Dr. Rabia Ersan, Öğr. Gör. Kutlay Orhan, Öğr. Gör. Caner Balım ve Öğr. Gör. Mustafa Yeter öğrencilerin sosyo- kültürel becerilerinin yanı sıra kariyer gelişimleri, meslek seçimleri, sınav kaygısı konularında sunumlarını yaparak bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Editör: Haber Merkezi