SANDIKLI KÜLTÜR ARŞİVİNE YENİ BİR KİTAP DAHA

Kısa adı SANİMDER olan Sandıklı İmam Hatipliler Derneği ve Sandıklı Belediyemizin katkıları ile basılan "Cennet Bahçesinde Sandıklı Gülleri" kitabını dernek başkanı Ramazan AYYILDIZ, Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL'e takdim ettiler.
SANİMDER Dernek Başkanı Ramazan AYYILDIZ; "Derneğimiz tarafından hazırlanan kitabı kültürümüze kazandırdığınız için size şahsım ve Derneğimiz adına teşekkür ediyoruz." dedi.
 Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL ise; 1. Dünya savaşında ve özellikle Çanakkale cephesinde bir çok Sandıklılı hemşehrimiz şehadet şerbetini içmiştir. Onlar bizler için severek can vermişlerdir. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bizlerde onları yad etmek için hazırlanan “Cennet Bahçesinde Sandıklı Gülleri” isimli kitabın yayınlanmasına destek olduk. Sandıklı Belediyesi olarak her zaman kültürel çalışmaların yayındayız, bizler bu anlamlı çalışmaya yeteri kadar destek olabilmişsek ne mutlu bize.”dedi ve  SANİMDER Dernek Başkanı Ramazan AYYILDIZ’a teşekkür etti.
SANİMDER’in ikinci kitabı olan Çanakkale’den İstiklal Savaşına Cennet Bahçesinde Sandıklı Gülleri isimli kitapta dernek faaliyetleri, 1.Dünya Savaşından İstiklal Savaşına kadar verilen şehitlerin listeleri ise o günleri yaşamı olan Sandıklılıların anıları yer alıyor. Araştırmacı yazar Ali Osman KARAKUŞ ve Ali Özeski’nin hazırlamış olduğu Çanakkale’den İstiklal Savaşına Cennet Bahçesinde Sandıklı Gülleri isimli kitap Toplam 88 sayfadan oluşuyor. Kitap SANİMDER (Sandıklı İmam Hatipliler Derneği)’den temin edilebilir.
 
Editör: Haber Merkezi