Sandıklı kültür arşivine dev bir eser daha

Sandıklı Belediyesi tarafından kültür hizmetleri kapsamınsa basımı gerçekleştirilen, Araştırmacı Yazar Hüseyin Hüsrevoğlu tarafından kaleme alınan "BELGELERİ İLE YUNUS EMRE SANDIKLI'DADIR" kitabı basılarak vatandaşlarımızın beğenisine sunuldu.

184 sayfadan oluşan kitapta ilk defa Osmanlı arşivinden çıkan belgelerle Yunus Emre'nin Sandıklı'da olduğunu ispatlayan en somut kitaplar arasındaki yerini aldı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptığımız kültürel çalışmalar ve bastırdığımız kitaplar ile Sandıklımızın geçmişine bir ışık tutabildiysek ne mutlu bizlere. Gelecek nesillere kazandırmış olduğu bu kitap ve daha önce yapmış olduğu fedakar çalışmalar için Hüseyin Hüsrevoğlu hocamıza teşekkür ediyorum." dedi.

Araştırmacı Yazar Hüseyin Hüsrevoğlu hocamız ise; "4. eserim olan "BELGELERİYLE YUNUS EMRE SANDIKLI'DADIR" isimli 184 sayfalık belgesel kitabım Sandıklı Belediyesi Kültür hizmeti olarak basımı yaptırılmıştır. İçinde ilk defa sunulan pek çok arşiv belgeleri ve bilgileri olan bu kitabın basımını sağlayarak Sandıklı kültürüne ve tarihine büyük destek veren Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çöl'e teşekkürlerimi bir borç bilirim." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi