Sandıklı Kent Konseyinden Başkan Mustafa Çöl’e ziyaret

Kısa bir süre önce Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün çağrısı ile yeni yönetim kurulunu oluşturarak göreve başlayan, akabinde Sandıklı Thermal Park Otel’de toplanarak yol haritalarını belirleyen Sandıklı Kent Konseyi, ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretler kapsamında Sandıklı İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savura’a nezaket ziyaretlerinde bulunan konsey üyeleri, kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

İlçemizin adını duyurarak, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak, marka değerini yükselterek farkındalık yaratmak gibi konuların karşılıklı olarak istişare edildiği ziyaretler, sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Başkan Mustafa Çöl; “Sandıklı ilçesi için mesai harcayan, kişisel işlerinden fedakârlık göstererek hiçbir menfaat beklemeksizin yapılacak çalışmaların takdire şayan olduğunun altını çizen Başkan Mustafa Çöl, Sandıklımız için hayırlı hizmetlerde bulunmalarını temenni ediyorum. Allah kolaylık versin.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi