SANDIKLI KAYMAKAMLIĞI AİLEYE SAHİP ÇIKTI

Afyonkarahisar Sandıklı Karadirek Köyünde yaşayan 3 Çocuk babası Baki Özaydın ,Özürlü kızı ile yaşam savaşı verirken, Aileye Sandıklı Kaymakamlığı sahip çıktı.
 
Karadirek Köyünde ikamet eden Fakir ve özürlü kız babası Baki Özaydın'a Sandıklı Kaymakamlığı tarafından sahip çıkılarak , Kaymakam Faik Arıcan'ın talimatı ile aileye nakip para yardımı , el ve ayak parmakları olmayan 11 yaşındaki kız çocuğu Selma Özaydın'a maaş bağlanması için gerekeni yaptı.
 
Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan Köylerde bulunan gerçek ihtiyaç sahiplerine anında ulaşarak ,zor durumda olan aileler için kolları sıvadı. Yüzde 43 raporu olan, el ve ayak parmakları olmayan 11 yaşındaki Selma Özaydın'ın ve ailesinin durumlarını öğrenen Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, aile için sosyal hizmetler ile müdürlüğü başta , tüm kurumların aileye yardımcı olması için gerekeni yaptı.
 
Sandıklı Kaymakamlığı tarafından yapılan yardım karşısında çok mutlu olan baba Baki Özaydın; Allah sayın kaymakamımızdan ve Devletimizden razı olsun, Kaymakamlık bu kış gününde ve zor durumumuzda bizlere sahip çıkarak yardımcı oldu; dedi.

HABER VE RESİM : A HABER AJANS ( A.U )
 
Editör: Haber Merkezi