Sandıklı İstasyon Caddesi kaldırım çalışmaları başladı

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafında İstasyon Caddesinin sonunda bulunan üst geçidin olduğu yerden, Belediye Meydanına kadar olan kısımda kaldırım çalışmaları başladı.

Şimdiye kadar 30.000 m2 kaldırım yaparak Sandıklı Belediyesi tarihinin gördüğü en yüksek rakamlarına ulaşan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmada, kaldırımlar genişleyerek, boyları alçaltılacak. Miralay Reşatbey ilköğretim okulu önünde bulunan kavşakta trafik ışıklandırmasının yapılması düşünüldüğü bu dev proje ile İstasyon Caddesi üstünde bulunan bütün sokak aydınlatma lambaları baştan sona değişecek. Engelli vatandaşlarımız için geçişler ve şeritlerinde bulunacağı kaldırım çalışmalarında oturma bankları ile modern bir görünüme kavuşmuş olacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Göreve geldiğimiz günden itibaren Sandıklımızın çehresini ve ilçemizi yakışmayan farklıkları ortadan kaldırarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.

Kaldırım çalışmalarımızı bugüne kadar ara vermeden devam ettik. İstasyon Caddesi ve Yunus Emre Bulvarında kaldırım çalışmalarını ile çağdaş ve yaşanılabilir bir kent için, engelli vatandaşlarımıza uygun kaldırımları vatandaşlarımıza kazandıracağız.

Yaptığımız kaldırım çalışmalarını öncelikle engelliler ve yaşlılarımızın can güvenliğini sağlayacak kaldırımları sağlayıp vatandaşımızın taşıt trafiğinin doğrudan içinde olmadan kaldırımda güvenli bir şekilde yürüyebilmesini sağlamaktır. Sandıklımızı hak ettiği modern bir görünüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Her şey Sandıklı için" ifadelerine yer verdi.

İstasyon Caddesinde ki kaldırım çalışmaları, Yunus Emre Bulvarında yapılacak çalışmalar ile devam edecek. Toplamda 25.000 m2 kaldırımın yapılacağı çalışmalarda ilçemizin en büyük iki caddesinin kaldırımları baştan sona yenilecek.

Editör: Haber Merkezi