Sandıklı Hüdai Kaplıca Restaurantı göz kamaştırıyor

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün talimatları doğrultusunda Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında yaşanan değişimin en parlak yıldızlarından birisi Hüdai Kaplıca Restaurant, her gün müşteri hizmet kalitesini geliştirerek kaplıcamızın en beğenilen yerlerinden birisi haline geldi.

Uygun fiyatları, kaliteli hizmet anlayışı, geniş yemek yelpazesi ile Hüdai Kaplıcaları tarihinde bir ilk olan Hüdai Restaurant en yoğun dönemlerinde bile dışarıdan gelen misafirlerimize ve Sandıklılı vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmaktadır.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Yıllardır Sandıklımızda özlemi çekilen Restaurant ve kafelerimiz ile vatandaşlarımıza sabah kahvaltısından akşam yemeklerine kadar bütün ana ve ara öğünlerde hizmet verebilecek, uygun fiyatları ile bölgenin en çok ziyaret ve alışveriş yapılan işletmelerinden birisi olmuştur. Bu bağlamda bizleri bu konuda destekleyerek cesaretlendiren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler yaptığımız her şeyi hemşerilerimizi düşünerek tasarlayıp hayata geçiriyoruz." ifadelerine yer verdiler.

Kaplıca Restaurant'ta pide, göveç gibi çok tercih edilen ürünlerin yanında Sandıklımızın yöresel ürünleri olan bükme, saç ve taş fırın ekmeği de, günlük olarak vatandaşlarımızın beğenisine sunulmaktadır.

Editör: Haber Merkezi