Sandıklı Günfm Canlı Yayın Konuklarını Ağırlıyor

Sandıklı'da Gazeteci Ali Bayar’ın sunduğu 99.9 Frekansında yayın yapan Sandıklı Günfm’de Kişisel Gelişim Uzmanı Kasım Atmaca geçtiğimiz gün gece canlı yayın konuğu oldu.

Bir saatlik programda kendini tanıtan Kişisel Gelişim Uzmanı Kasım Atmaca, Kişisel Gelişim nedir?, Aile içi iletişim nasıl olmalıdır, Anne-Babalarının evlatlarından beklentileri, Çocuklar nasıl çalışmalı, Mutlu bir aile ve Başarılı bir çocuk için neler yapılmalı ve çocuklarımızın bizlerden beklentileri nelerdir soruları cevap buldu.

                Atmaca; “Aileler akşamları mutlaka günün değerlendirmesini yapmalı. Çocukların isteklerini yerine getirirken, onların her istediğini almak onları çok sevdiğimizin anlamına gelmediği bilinmeli. Bu durum çocuklarda doyumsuzluk yaratır bu da çocuğun mutsuzluğuna neden olur.” dedi.

                Atmaca; “Çocuklarımız varlık ve yokluğu bilmeli, onlara hayır dediğimizde bunu kabullenebilmeli. Çocuklar üzerinde yaptığım testlerde çocuklar ailelerinin kendilerini başka çocuklarla mukayese ettiklerini, mutlak başarıya odakladıklarını, bununda kendilerinin üzerinde stres ve sıkıntı yarattığını belirtiyorlar.” dedi.

Editör: Haber Merkezi