Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneğinden örnek girişim

Dernekten yapılan açıklamada: “Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği olarak 1 Şubat 2020 Cumartesi gecesi Ahmet Hattat Karahisari Kültür Merkezinde
YAŞAYAN ŞEHİT KÜTÜPHANELERİ için Sandıklı Kültüründen seçmelerle sahnede idik.
Giriş bedeli bir kitap olan böylesi anlamlı bir projenin parçası olmanın gururunu yaşıyoruz.

Bizi bu gecede yalnız bırakmayan
İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Mehmet Tanır Beyefendi'ye
Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürümüz Nuri Ahmet Gök Beyefendi'ye
Sandıklı Halk Eğitim Müdürümüz Mustafa Kök Beyefendi'ye, Yaşayan Şehit Kütüphaneleri İl Koordinatörü Hilal Kalafat Hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz.

Sandıklılı hemşehrilerimizin de yoğun katılımı ile gerçekleştirilen geceye ulaşım desteği için, Sandıklı Belediyesine, Sandıklı Birliğe ve Bülent Yıldırıma çok teşekkür ederiz.

Gece boyunca bizimle olan, harika fotolar yakalayarak ve kayıt yaparak anılarımıza güzel izler bırakan Foto Rüya Sandıklı’ya da teşekkürü borç biliriz.

Ayrıca, projeye destek vermek üzere bizi izlemeye gelen, yoğun ilgisini ve desteğini bizden esirgemeyen tüm izleyicilerimize ve Afyonlu hemşehrilerimize ayrıca, daha önceden de pek çok kez oynadığımız yöresel oyunlarımıza, küçük dokunuşlarıyla büyük güzellikler katan tiyatro eğitmeniz Seyhun Sertan hocamıza sonsuz teşekkürler...

Gecede rekor düzeyde toplanan 1000 kitapla Sandıklılı şehidimiz Yaşar ÖZLEM adına, Hürriyet İlkokulunda bir kütüphane açılacak. Emeği geçen herkese minnettarız.”denildi.

Editör: Haber Merkezi