Sandıklı Emniyet Müdürlüğünde bayramlaşma

Kaymakam Eflatun Can Tortop ve İlçe Protokolü ile Beraber İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Bayramlaştı

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve beraberinde, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Jandarma Bölük Kom. V. Kıdemli Başçavuş Çağdaş Çağatay, İlçe Müftümüz Davut Çalışkan, Sosyal Hizmetler Müdürümüz Şevket Koçhisarnazik, Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürümüz Şuayip Binbir, Yazı İşleri Müdürümüz Şükrü Ülgüner ile birlikte güvenliğimizi sağlayan gecesini gündüzüne katan kolluk kuvvetlerimizin bayramlarını tebrik etti.

Kaymakamımız Sayın Eflatun Can Tortop; '' Sizler kelle koltukta görev yapan, her an hain bir saldırıda şehadet şerbetini içme ihtimali olan kamu görevlilerisiniz. Aranızdaki kader birliği ve birbirinize olan destek sürekli olmalıdır. Eğer aranızda kırgınlık, küslük varsa bir an önce buna son vererek kucaklaşmaya ve birbirinizi daha çok sevmeye bu bayram vesile olsun. Ömür kısa, küskün kalacak kadar uzun değil. İnsanları sevmek, onlarla kardeş olmak, ekmeğini, suyunu paylaşmak kadar güzel bir duygu yok. Sizin gibi ülke güvenliğinde görevli olan arkadaşlarımız arasında bunun çok daha kuvvetli olması başarı için önemlidir.

Polislerimizin olağanüstü gayret, çalışma ve fedakârlıklarını takip ediyoruz. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize milletimiz adına teşekkür ediyorum. Görevinizde Allah yardımcınız olsun. Ailenizle ve sevdiklerinizle geçireceğiniz nice bayramlarınız olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi