Sandıklı Devlet Hastanesi Diş Ünitesi 19.00’a Kadar Hizmet Verecek

Devlet hastanesinde bulunan Diş Ünitesi vatandaşların yoğunluğa sebep vermemesi için akşam 17.00 ila 19.00 arasıda ek olarak hizmet verecek.
Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek ve Diş ünitesindeki yoğunluğu önlemek için bundan sonra hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 17.00 ila 19.00 saatleri arasında Diş Ünitesinde bulunan 4 doktor tarafından hizmet verileceği belirtildi.
Uygulama ile Diş sağlığı için müracaat eden hastaların hizmetinin daha hızlı ve süratli şekilde yapılacağını belirten hastane yönetimi “ Diş Sağlığı Merkezimizde akşam 17.00- 19.00 arası hizmet vermeye başladı. Dişinden rahatsız olan hastalarımız akşam vakti ‘Diş Sağlığı Merkezi kapandı’ diye düşünmeyecek. Akşam saat 19.00’a kadar Ağız ve Diş Sağlığından şikayetleri olan hastalarımız merkezimize gelip tedavilerine başlayabilirler. Çalışmalarımız hasta memnuniyeti, kalitenin yükseltilmesi, hijyene maksimum dikkat edilerek devam etmektedir” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi