Sandıklı'da öğrencilerden emniyet mensuplarına mektup

Sandıklı İlçesi'nde anasınıfı öğrencileri, Polis Haftası dolayısıyla hazırladıkları mektupları 33 kentin emniyet müdürlüğüne gönderdi.
Sandıklı'da İrfan Eğitim ve Araştırma Derneği bünyesinde eğitim veren Sertaç Yuva öğrencileri, Polis Haftası kapsamında öğretmen Figen Yılmaz önderliğinde hazırladıkları mektupları göndermek üzere Sandıklı PTT Müdürlüğü'ne geldi. 33 öğrenci polisler için hazırladıkları resim ve mektupları 33 kentin emniyet müdürlüğüne postaladı. Postanenin işleyişi hakkında da Sandıklı PTT Müdürü Hasan Hüseyin Aslanmirza'dan bilgi alan öğrenciler kargo bölümünü de gezdi.
Emniyet mensuplarının Polis Haftası'nı kutlamak istediklerini söyleyen öğretmen Figen Yılmaz, öğrencilerin sayısı kadar il emniyet müdürlüğüne mektup ve resim gönderdiklerini anlattı.
33 öğrencinin dilek, temenni ve dualarını göndererek emniyet mensuplarını mutlu etmek amacında olduklarını vurgulayan İrfan Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Osman Işık da öğrencilerin PTT'yi tanımasını sağladıklarını da kaydetti.
 
Editör: Haber Merkezi