Sandıklı'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısına Sevgi Seli

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Ak Parti Ege Bölge Koordinatörü Kurtcan Çelebi ile Afyonkarahisar Ak Parti Kadın ve Gençlik Kollarından oluşan heyet Sandıklı İlçemizi ziyaret ettiler.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, vatandaşlarımız ve partililer ile selamlaşarak Sandıklı Belediyesi Sosyal Tesislerinden olan Kent Park’da partililere seslendi. Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Özçelik refakat ettiği konuşmaların ardından Sandıklı Belediyesi’ne geçen heyet, Başkan Mustafa Çöl’den Sandıklı ilçemiz ile ilgili bir brifing aldılar.

Programın sonunda Sandıklı Belediyesi anı defterini dolduran Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; “Değerli Sandıklı Belediye Başkanım, 150. Yılını kutlamakta olan bu kadim belediyemizde, Başkanın ve ekibinin çalışmalarını büyük bir memnuniyetle dinledim.

Ufku ve heyecanı ile bu kadim ilçemize çok daha güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Sandıklılıhemşehrilerimiz bu güzide ilçemize sahip çıkacak ve ülkemizin bu cennet köşesi, tüm Türkiye’nin yıldızı olmaya devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.

Bir sonraki Sandıklı ziyaretinde ilçemizde bulunan termal kaplıcalarına gidilmesi sözü verilen ziyaret, Başkan Mustafa Çöl’ün heyeti uğurlaması ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi