SANDIKLI CUMHURİYET PARKI’NIN AÇILIŞI YAPILDI

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde Sandıklı Belediyesi tarafından yapımına başlanan Cumhuriyet Parkı tamamlanarak hizmete girdi.
            Cumhuriyet Parkı’nın açılışını AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdulvahap Kılınç, Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Çakır, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
            AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, park açılışı öncesi yaptığı konuşmasında, Sandıklı ve bölgesine hizmet verecek parkın hayırlı olmasını dileyerek; “Bu mübarek Ramazan ayında açılışını yaptığımız bu güzel parkta, iftarını yapan vatandaşlar aileleri ile birlikte güzel vakit geçireceği düşünüyorum. Bu güzel parkın ilçeye kazandıran Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sandıklı’ya hayırlı olsun.” Dedi.
            Parkın tamamlanmasıyla nezih ve modern bir görünümde vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Çöl, "  Cumhuriyet Parkımızda çalışmalarımız hızla tamamlandı ve bugün açılışını yapıyoruz. Yeni açılan bu parkımızla Sandıklı'nın bu alandaki eksikliğini kapatmış olacağız. İşletmesini Sandıklı Belediyesi olarak bizler yapacağız. Halkımıza kaliteli hizmet verecek olan Cumhuriyet Parkımız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Ali Bayar-Sandıklı
 
 
 
Editör: Haber Merkezi