Sandıklı Bera Koleji Anneleri, Anneler Gününde Kahvaltıda Buluştu

 

Bera Eğitim Kurumları anneleri,anneler gününde kahvaltı etkinliğinde Safran Otelde bir araya geldiler.Çocukları ile birlikte kahvaltı yapan anneler daha sonra çocuklarının kendileri için hazırladıkları programı izlediler.Programda konuşan Kurum Müdürü Hasan Hüseyin BAYKAL  "Bera Eğitim Kurumlarının düzenlemiş olduğu Anneler Günü Kahvaltı Programına hepiniz hoş geldiniz. Anneler gününde annelerimizi unutmadık ve bu anlamlı günde istedik ki, onlarla birlikte olalım.Bizleri kırmayıp bu günü bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

İnsanların hayatlarında elde ettikleri her başarıda, bir anne şefkatinin, göz nurunun kutsal izleri ve anıları vardır.Varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde bir kılavuz görevi gören ilk öğretmenlerimiz, annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez.
Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir.Sevgili Öğrencilerim, Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlara verebileceğimiz en büyük armağandır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz. Peygamber efendimizde “Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır” hadis-i şerifiyle onların değerinin sonsuz olduğunu payelemiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle, emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve temiz duyguların timsali olan çocuğuna yönelik ilgisini, sevgisini, şefkatini ve kanat gerişini, doğumdan ölüme kadar geçen sürede karşılık beklemeden fedakarca sürdüren başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz anneleri olmak üzere eşim,annem ve tüm annelerimizin Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi

Programın ardından anneler, sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüş alışverişinde bulundular.

 

Editör: Haber Merkezi