Sandıklı Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi iftar programı

Ramazan Ayı münasebetiyle düzenlediğimiz "Mahalle İftarları"nın sonuncusunu Yunus Emre Mahallemizde gerçekleşti.
Yunus Emre Mahallemizde yapılan mahalle iftarımıza diğer mahallelerimizde olduğu gibi vatandaşlarımız ilgisi yoğun oldu. Mahalle sakinlerimiz ile yapılan İftar yemeğimizden sonra dua edildi.
BAŞKAN ÇÖL'DEN MÜJDELER
Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Mustafa ÇÖL; "Yunus Emre Mahallemizde iftar yemeğimize katılan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Yunus Emre Mahallemiz ile Ramazan ayı içerisinde on birinci mahallemizde iftar programı gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yunus Emre Mahallemizi iftar programımızın finalinde  yapmamızın bir sebebi var, size üç tane müjdem olacak. Bunların birincisi Yunus Emre Mahallemizde ağır vasıtalı araçların geçmesi sonucu bozulan köyün kaplıca çıkışında bir yolumuz var burayı baştan sona kadar yaparak düzelteceğiz. İkincisi ise 1,5 yıl içerisinde inşallah bir aksaklık olmazsa, Yunus Emre Mahallemizi Sanjet ile ısıtacağız. Üçüncü müjdem ise Yunus Emre Mahallemize Düğün Salonu yapacağız, projelerini hazırlattık alt yapısı hazır. Bizler verdiğimiz sözlerin her zaman arkasındayız, söz vermiş olmak için değil gerçekleştirmek için söz veriyoruz. Yunus Emre Mahallemize hayırlı olsun."dedi.

YUNUS EMRE MAHALLEMİZDEN BAŞKAN ÇÖL'E TEŞEKKÜR
Başkan Mustafa ÇÖL' ün açıklamaları sonrasında mahalle sakinleri Başkan Mustafa ÇÖL' e teşekkürlerini ileterek; "Başkanımızdan Allah razı olsun, yolumuz çok kötü ve kullanışsızdı her taraf toz ve toprak oluyordu, San jet yıllardan beri herkesin söz verip yapamadığı bir uygulamaydı. Çok uzun zamandır San jet bekliyorduk. Ayrıca düğün salonu için Başkan Mustafa ÇÖL söz vermişti bu sözünü de yerine getirdiği için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin."diyerek görüş belirttiler.
Ramazan Programımız Semazenler, Osmanlı Şerbeti, Osmanlı Macunu, Aşuk ve Maşuk gösterileri ile devam etti. Ramazan İftarına katılan çocuklarımıza ve bayan kardeşlerimize dağıtılan hediyeler ile sona erdi.
Başkan bu son mahalle iftarı sebebiyle Belediye personeli ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
Editör: Haber Merkezi