Sandıklı Belediyesinden Kadir Gecesinde sahur yemeği

Kadir Gecesi münasebetiyle Ulu Camide yapılan mevlidi şerifin akabinde vatandaşlarımıza Sandıklı Belediyesi tarafından hazırlatılan çorba ile kahvaltı menüsü ikram edildi.

Ulu Camide düzenlenen Kadir Gecesi programı sonrasında sahur yapmak için camiden ayrılan vatandaşlarımıza ikram edilen sahur menüsünde çorba, zeytin, peynir, salam, bal, reçel, salatalık, domates, yumurta ve pide bulunuyor.

Başkan Mustafa Çöl yapmış olduğu açıklamada; "Sahurun bereketini birleştirmek, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak, Kadir gecesinde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için gerçekleştirdiğimiz Ramazan ayı etkinliklerimizi dört yıldır ara vermeden gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Birlik, beraberlik ve huzur ortamının kaybolmamasının en güzel örneği olan sahur yemeğimize katılan vatandaşlarımızın ve tüm Müslüman aleminin Kadir Gecelerinin mübarek olmasını dilerim. Ramazan ayı boyunca tutulan tüm oruçları ve ibadetleri, Allah kabul etsin. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nın başta Sandıklımız olmak üzere tüm İslam dünyasına hayırlara vesile olmasını dilerim." ifadelerine yer verdi.

Sahur Programına katılan vatandaşlar ise; "İftar çadırında ihtiyaç sahiplerine her gün iftar yemeği veriliyor, bunun yanında mahalle iftarları ile birlik ve beraberlik duyguları pekiştiriliyor, ayrıca Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine erzak kolileri dağıtılıyor, Kadir Gecelerinde şimdi olduğu gibi beraberce sahur yapmanın manevi atmosferini yaşıyoruz. Bu güzel etkinlikler için Başkanımız Mustafa Çöl'e teşekkür ediyoruz, her zaman yanımızda." şeklinde duygularını ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi