SANDIKLI BELEDİYESİ VE KÖRFEZ BELEDİYESİ DOSTLUK KÖPRÜSÜ

Sandıklı Belediyesi ve Körfez Belediyesi Kent Konseyleri Gençlik Meclisleri bir dizi etkinlik ile bir araya geldi.

Bütün imkanları Sandıklı Belediyesi tarafından karşılanan Sandıklı Belediyesinin ev sahipliğinden gerçekleşen etkinlik, Sandıklı Gençlik Meclisi, Körfez Belediyesi Gençlik Konseyi ile ilk önce Sandıklı Belediyesi Sosyal Tesislerinde bulunan "Kent Park" ta bir tanışma ve buluşma toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra sabah kahvaltısı için bir araya gelen iki meclis karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Sabah kahvaltısı etkinliğine katılan Başkan Mustafa ÇÖL burada bir  açıklama yaptı. Başkan ÇÖL; "Bizler gençlerimizin bu meclisler ile birlikte sosyal ve kültürel çalışmalar yapmalarını Sandıklı Belediyesi olarak maddi ve manevi her zaman destekledik. Desteklemeyede devam edeceğiz. Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, aynı zamanda ilçemizin tanıtımına olanak sağlayan bu ve bu gibi etkinlikler Sandıklı adına çok önemlidir. Bu vesile ile Körfez Belediyesi ile sıkı ve devam eden dostluk köprüsünü de bu vesile ile kurmuş olduk."dedi.

Kahvaltıdan sonra Sandıklı Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeleri, gelen misafirlerimize takdim eden Başkan Mustafa ÇÖL, Körfez Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri ve Sandıklı Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.   

Editör: Haber Merkezi