Sandıklı Belediyesi Ramazan Ayı’na hazır

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Ramazan Ayı programları bu yılda hız kesmeden devam ediyor.

İFTAR ÇADIRI KURULDU

Belediye Düğün Salonunda geçmiş Ramazan aylarında olduğu gibi her gün vatandaşlarımız bir araya getirilerek iftar kaynaşması sağlanması, ihtiyaç sahibi olsun olmasın ayrı sofrada buluşularak iftar etmenin hazzının yaşanması sağlanacak.

YAŞLI VE HASTA VATANDAŞLARIMIZIN EVİNE SICAK YEMEK

Sandıklı Belediyesi tarafından dört yıldır düzenli olarak, evde bakım hizmetleri kapsamında gerçekleştirilen her gün sıcak yemek projesi yine devam ederek iftar çadırlarına gelemeyen yaşlı, bakıma muhtaç, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımıza evlerinde iftar etmelerine olanak sağlanacak.

DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZA GIDA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Her yıl Ramazan ayı içerisinde mahalle muhtarları ile birlikte tespit edilen ve Sandıklı Belediyesi tarafından hazırlatılan gıda paketleri Başkan Mustafa Çöl’ün talimatlarıyla büyük bir gizlilik içerisinde vatandaşlarımızın evlerine bırakılacak.

RAMAZAN AYI MAHALLE İFTARLARI

Sandıklımızda Ramazan ayında bütün mahallelerimizde iftar sofraları kurularak ilkleri yapan Sandıklı Belediyesi bu yılda bu geleneği sürdürerek 13 Mahallemizde Mahalle İftarları düzenleyecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Bolluğun, bereketin devam ettiği, birliğin, hoşgörünün arttığı bir Ramazan Ayı'nı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu tüm Sandıklı halkıyla paylaşıyorum. Geçen dönem olduğu gibi yine Ramazan Ayında vatandaşlarımız ile aynı sofrada iftar açarak bu manevi hazdan doya doya nasiplenmemiz dileğiyle, Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyor, daha nice Ramazanlara hep birlikte ulaşmayı diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi