Sandıklı Belediyesi kurban bayramına hazır

Yaklaşan mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle, Sandıklı Belediyesi Hayvan Pazarı ve Sandıklı Belediyesi Mezbahasında onarım, bakım ve iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor.

İyileştirme çalışmaları kapsamında Sandıklı Belediyesi Hayvan Pazarının küçükbaş satış kısmının üst bölümünün kapatılma çalışmaları ile Sandıklı Belediyesi Mezbahasının modernizasyonu çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Mustafa Çöl konuşmasında; "Esnafımızın ve vatandaşlarımız daha rahat ve sağlıklı bir şekilde Hayvan Pazarından faydalanmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bu doğrultuda küçükbaş bölümünde vatandaşlarımız pazarın üstü kapalı olmayışından dolayı hem yaz ve hem de kış aylarında büyük zorluklar çekiyorlardı, bizde hemşerilerimizin isteği doğrultusunda bu bölümü de kapatma kararı aldık. İnşallah en kısa sürede çalışmaları bitirerek Kurban Bayramına yetiştirmek istiyoruz. Bunun yanında Sandıklı Belediye mezbahası yapılan yenilikler ve modernizasyon çalışmaları ile bölgenin ruhsat alan tek mezbahası oldu. Sandıklı Belediyesi Mezbahası her geçen gün kendini yenileyen hijyen, sağlık ve teknik anlamda kendini geliştiren bir yapıya büründü.

Yaptığımız bu çalışmalar vatandaşlarımızın hak ettikleri hizmetin en iyisini almalarını sağlamak ve mübarek Kurban Bayramlarını sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için yapılmaktadır. Hemşerilerimiz bizlere verdikleri güç ve destek sayesinde daha iyisini, daha fazlasını yapmak için gece-gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler hizmet için buradayız."ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi