Sandıklı Belediyesi Fatih Mahalle sakinlerine iftar verdi

Fatih Mahallemizde bulunan Cihan  Camimizin bahçesinde gerçekleştirilen programda, canlı ilahiler, semazen gösterileri, Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu ikramları yapıldı. Nasrettin Hocamızda çocuklarımıza şeker ikramında bulundu.
Akşam ezanının okunması ve yapılan dua sonrası, mahalle sakinleri ile beraber orucunu açan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL, burada yaptığı konuşmada "Fatih Mahallemizde düzenlenen bu iftar yemeğimize yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Şehidimiz Yaşar Özlem' in ruhuna burada bir Mevlid-i Şerif okuttuk, Allah mekanını Cennet etsin, Peygamber Efendimize komşu eylesin inşallah.  Birlik ve beraberlik içerisinde bizleri bu iftar sonrasında buluşturan  Allahü teâlâ' ya sonsuz şükürler olsun. Son zamanlarda milletçe zor günler geçirmekteyiz, bu günlerde daha da kenetlenmeli Ramazan ayının manevi atmosferinden faydalanmalıyız. Fatih Mahallemize bu iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmak bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir."dedi.
Başkan Mustafa ÇÖL' ün yapmış olduğu konuşmalardan sonra  Semazen grubunun yapmış olduğu gösteri mahalle sakinleri tarafından ilgi ile takip edildi. İftar sonrasında Osmanlı Şerbeti ve Osmanlı Macunu ikramı yapıldı.
Fatih Mahallesi sakinleri iftar programında duydukları memnuniyeti dile getirerek. Geçen sene olduğu gibi bu senede çok güzel bir organizasyondu, manevi atmosferi yüksek bir iftar programı oldu, başkanımız Mustafa ÇÖL' e mahalle olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun. dediler.
 
Editör: Haber Merkezi