Sandıklı belediyesi denetimli serbestlik protokolü imzaladı

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Denetimli Serbestlik Müdürü Mustafa Ersoy tarafından imza altına alınan protokol ile hükümlülere verilen kamu hizmeti cezası ve yaptırımları sonucunda kamu hizmetinde ücretsiz olarak çalıştırılması ve bunun sonucunda topluma kazandırılmasını amaçlanıyor.

Afyonkarahisar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı makam odasında imzalanan protokolle toplumsal açıdan büyük bir sorumluluğu yerine getirildiğini belirten Başkan Mustafa Çöl, uygulamanın hükümlü vatandaşların iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması açısından katkı sağlayacağını söyledi. Başkan Çöl; ''Denetimli Serbestlik Hizmetleri Yönetmeliği gereğince haklarında denetimli serbestlik tedbiri verilen şüpheli, sanık ve hükümlülerin ıslah edilmeleri ve topluma kazandırılmaları için Sandıklı Belediyemiz ile Afyonkarahisar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında protokol imzaladık. Bu haktan yararlanacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

Denetimli Serbestlik Müdürü Mustafa Ersoy destek ve katkılarından dolayı Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e teşekkür ederek, bu uygulama sosyal ve toplumsal açıdan önemli bir sorumluluk ile diğer kurumlara örnek teşkil etmesi gerektiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi