Sandıklı Belediyesi Çiçek Serasının ilk ürünleri vatandaşa hediye edildi

SANJET A.Ş bünyesinde yapımı tamamlanarak kısa bir süre sonra açılışı yapılacak olan Sandıklı Belediyesi’ne ait seramızda üretilen ilk çiçekler arefe günü kabir ziyareti yapan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtıldı.

Toplam 1000 m2 lik bir alanda kurulan çiçek seramızda üretilen değişik cinslerdeki çiçekler vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılanarak şehir kabristanına dikildiler. Çiçekler şehir kabristanın havasını bir anda değiştirdi. Üreten belediyeciliğe şahitlik eden hemşerilerimizde bu hizmet için Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür ederek, arefe günü yapılan bu jest için duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Çiçek Seramızın ilk ürünlerini arefe günü mezar ziyaretine gelen hemşerilerimize 30.000 adet çiçeğimizi hediye ettik. İlçemizin her yeri ve mezarlıklarımız artık çiçek gibi olacak. Seramızda üretim hedefimiz yılda 1 Milyon çiçek. Başarılı bir çalışma yürüten değerli personellerime teşekkür ediyorum. Hayırlı Olsun.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi