Sandıklı Belediyesi bayramda hizmete ara vermedi

Sandıklı Belediyesi, mübarek Ramazan Bayramında vatandaşlarımıza hizmet vermek için çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Arife günü ile başlayan Ramazan Bayramı ve dört günlük sokağa çıkma yasağı dolayısıyla Başkan Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın Belediye hizmetlerinden faydalanabilmeleri için Sandıklı Belediyesi olarak Müdürlüklerimiz bünyesinde çalışmalar aralıksız devam etti.

Yapılan çalışmalar kapsamında;

İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından Bayramın birinci gününden itibaren her gün Dereboyu Caddesinden başlamak üzere, Belediye Meydanı, Konak Caddesi, İstasyon Caddesi ve Yunus Emre Bulvarı köpüklü sularla yıkanarak temizlendi.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından İtfaiye Müdürlüğümüz ile birlikte koordineli olarak yol yıkama çalışmalarına yardım edilerek, rutin temizlik işlemleri aksaklığa mahal vermeden gerçekleştirilmiştir.

Zabıta Müdürlüğümüz, Başkan Mustafa Çöl’ün bizzat kendisi tarafından alınan ekmek siparişleri vatandaşlarımızın evlerine kadar bırakmış, sıcak yemek dağıtımına refakat edilerek herhangi bir aksaklığın olmaması sağlanmıştır.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan ilan ve Beyaz Masa servisimiz vatandaşlarımızı bilgilendirmek için Bayramın dört günü ilanlarımıza devam etmiş olup, ekmek talepleri alınarak vatandaşlarımıza yardımcı olunmuştur.

Belediyemiz bünyesinde bulunan SANBEL şirketimiz tarafından Başkan Mustafa Çöl’ün vatandaşlarımız için hazırlattığı Bayram hediye paketleri vatandaşlarımın evlerine bırakıldı.

Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüz tarafından Kaplıcamızda bulunan odalarımızın temizliği ve bakımı yapılarak, peyzaj çalışmalarına hız verildi. Bunun yanında Kaplıcamızda buluna sokak hayvanlarına düzenli olarak yem verilerek bakımları yapıldı.

Mezarlıklar Müdürlüğümüz tarafından ilçe şehir mezarlığında temizlik ve peyzaj çalışmaları yapıldı.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından bayramda ilçemizin muhtelif yerlerinde bulunan su arızaları aksaklığa ve su kesintisine mahal verilmeden onarılarak vatandaşlarımızın mağdur olmamaları sağlandı.

Mali Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından ön ödemeli su sayaçları için kontör ihtiyacını karşılamak adına, Veznemiz bayram boyunca açık olup vatandaşlarımıza hizmet vermiştir.

Editör: Haber Merkezi