SANDIKLI BELEDİYESİ 400 AİLEYE RAMAZAN GIDA PAKETİ DAĞITTI

Sandıklı Belediyesi her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri mahalle muhtarları ile tespit ederek içerisinde bir evin bir aylık ihtiyacını karşılayacak nitelikte ürünlerin bulunduğu gıda paketlerini ailelere ulaştırıldı.

Bu yıl Sandıklı'da  ikamet eden 400 aileye içerisinde bulgur, pirinç, ayçiçek yağı, makarna, çorba, salça, mercimek, şeker, çay gibi paketlerin bulunduğu ve kaliteli markaların tercih edildiği erzak paketleri dağıtıldı.

Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Sosyal kültür projesi kapsamında her gün yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşlarımız için sıcak yemek dağıtıyoruz bunun yanında Belediye Düğün Salonunda açtığımız Ramazan İftar Çadırımızda ihtiyaç sahipleri olan vatandaşlarımıza Ramazan İftarı veriyoruz. Bu sene geleneksel hale getirmek için çaba sarf ettiğimiz Mahalle İftarlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Şimdi de Ramazan Ayında 400 Aileye bir aylık ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlattığımız kolilerimizi vatandaşlarımıza ulaştı. Genel olarak bunları topladığımız zaman Sandıklı Belediyesi olarak günlük 2000 kişilik sıcak yemek veriyoruz. Ramazan ayı, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı bu düşünceden yola çıkarak göreve geldiğimiz günden bu güne belirli aralıklarla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evinde çorbanın kaynaması için katkı sağlamaya çalışıyoruz,  inşallah bu ve bunun gibi projelerimizi kalıcı hale getirerek Sandıklıda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının tüm islam alemi ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diler, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayının mübarek olmasını Cenab-ı ALLAH'tan niyaz ederim. "dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi