Sandıklı Bedesten’de muhteşem konser

Sandıklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek ikincisi düzenlenen Bedesten Yaz Akşamları, Kanal 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanan program ile izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği başarılı sanatçı Emrah Körlü’nün katıldığı program, Bedesten çarşımıza gelen çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla coşku içerisinde gerçekleşti.

İlk program Kanal 3 ekranlarının duayeni, İsmail Sagun sunduğu ve Başkan Mustafa Çöl’ün konuk olduğu canlı yayın ile başladı. Başkan Mustafa Çöl ile ilçemizde yapılan yatırımlar ile ve bundan sonra gelecek hizmetlerle ilgili kısa bir sohbet gerçekleştirildi. Başkan Mustafa Çöl burada yaptığı açıklamalarda; Eylül ayının ilk haftasına kadar Bedesten Yaz Akşamları programını devam ettirmek istediklerini, yapılan yeni çalışmaların da en kısa sürede hemşerilerimiz ile paylaşılacağının altını çizdi.

Yapılan açıklamaların ardından Emrah Körlü ve orkestrası eşliğinde unutulmaz bir gece yaşayan vatandaşlarımız, hep birlikte söylenen şarkılara eşlik ederek hoşça vakit geçirdiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programdan sonra görüşlerimiz aldığımız hemşerilerimiz böyle bir gece için Başkan Mustafa Çöl başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirterek, Bedesten Yaz Akşamlarının devam etmesini dilediler.

Editör: Haber Merkezi