Sandıklı AKÜ öğrencileri bir ilkokulun eskiyen eşyalarını yeniledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü Kulübü öğrencileri Çiğiltepe İlkokulu'nda eskiyen malzemeleri yeniledi.

AKÜ Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri Çiğiltepe İlkokulu'nda yenileme çalışması yürüttü. Okulun eskiyen perde, anasınıfı masaları yenilenirken, öğrencilere kitap, defter, kalem, silgi, halı ve oyuncak hediye edildi.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Bölümü Kulübü Başkanı Ecem Karakeçili, geçen yıl geldikleri okulun birçok ihtiyacı olduğunu fark ettiğini belirtti. Okul için harekete geçme kararı aldıklarını ve okul yönetimiyle öğrencilerden de bu desteğin geldiğini vurgulayan Karakeçili, "Sağ olsunlar okul yönetimiz ve öğrenci arkadaşlarım duruma duyarsız kalmadı. Sosyal Hizmet Kulübü danışmanımız Hamdi Korkman hocamız bize öncü oldu. Bu kapsamda elimizden geldiği ölçüde ilkokulumuza destek yapmaya çalıştık. Öğrencilerin mutluluğu bizleri de son derece mutlu etti. Bu tür kampanyalara her zaman destek vereceğiz ve çalışmalarımız ilçenin diğer okullarında da devam edecek" dedi.

Editör: Haber Merkezi