Sandıklı Ak Parti İlçe Teşkilatı Haftalık Toplantısı Yapıldı

            Sandıklı AK Parti İlçe Teşkilatının Haftalık düzenlendiği ilçe toplantısının bu haftaki konukları Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Hüseyin Tutumlu, İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü İsmail Gelişken ve İlçe Koordinatörü Ahmet Çetinkaya oldu.
            Sandıklı AK Parti İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, referandum için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ve Partinin startı ile çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.  
            İlçe Başkanı Saylık; “Bildiğiniz gibi ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz da bir darbe girişimi gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyet’i kuruldu kurulalı böyle darbeler olmuştur. 15 Temmuz’da da FETO Terör örgütünün asker ve polis kılığındaki vatan hainleri tarafından yapmaya çalıştığı darbe girişiminin en sonuncusunu birlikte yaşadık. Partimiz kuruldu kurulalı da 2002 yılından beri çeşitli darbe girişimleri, kapatma davaları, e-muhtıra ve çeşitli şekillerde darbe girişimleri oldu. 17-25 Aralık darbe girişimi oldu. Ama bunların darbe girişimi olduğunu AK Parti’den başka hiçbir siyasi parti söyleyemedi. Yapılanları göz ardı etmeye çalıştılar. Bunların darbe olmadığını anlatmaya çalıştılar. 15 Temmuz’da gördük ki tankla tüfekle darbe olmuyor. Ama tankla ve tüfekle de darbe girişiminde bulunuldu. 15 Temmuz’dan sonrada hükümetimiz ve milletimiz gerekli tepkiyi gösterdi. Hükümetimiz de gerekli tedbirleri aldı. Hükümetimiz açısında meşakkatli dönemler geçti. En son meşakkatli dönemimizde 15 Temmuz darbe girişimi idi. Mutlaka biz bu yola çıktıysak Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi kefenimizi giyip çıktık. Mücadelemiz ölene kadar devam edecek. Bu kutlu mücadelede bir birimize destek olmaya çalışacağız. Allah’ın izni ile yılmayacağız ve yorulmayacağız. Sistemin değişmesinin ne kadar önemli olduğunu hepimizde biliyoruz. 2002 yılında partimiz iktidar olduktan sonra ülkemizde bir istikrar oluştu. Partimiz vaat ettiği bütün icraatları tek başına iktidar olduğundan dolayı teker teker gerçekleştirmek için start verdi. 15 yıldır da Türkiye istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Şuanda baktığımız zaman her hangi bir sıkıntı görülmüyor. Şuanda istikrarlı ve uyumlu bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Allah’a şükür son 15 yıldır istikrarsızlık yok. Birlik ve beraberliğin devam etmesi, uyumun devam etmesi ve tıkanan sistemin açılması için bizlerde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sandıklı halkımız her seçim döneminde partimize gösterdiği teveccühün kat be katını referandumda ortaya koyacaktır” dedi.



 
 
Editör: Haber Merkezi