Rahvan At Yetiştiricileri Sandıklı’da Toplandı

En son İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenen “Türkiye Rahvan At Yarışı Şampiyonası”nda “Cemgül Abraj” isimli atıyla Türkiye ikinciliği elde eden Yunus Aslan, Thermal Park Otel’de Rahvan Atları Binicilik As Başkanı Mustafa Küçükmeral, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop’un katılımıyla Rahvan At camiasına bir akşam yemeği verdi.

Burada bir açıklama yapan Asbaşkan Mustafa Küçükmeral; “Geleneksel spor dalları federasyonu tarafından düzenlenen “Rahvan At Yarışları” düzenlendiği her yerde ilgiyle takip edilmekte, yapılan Türkiye şampiyonalarında çok sayıda kaliteli at yarışarak izleyenlere seyir zevki sunmaktadır.

Bu bağlamda güzel ilçemiz Sandıklı’da at yarışlarına olan ilgiyi bizlerde yakından takip etmekteyiz. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’de burada kendisinden uygun olması halinde 2021 yarışlarını Sandıklı ilçemizde yapmak istediğimizi belirtmek istiyor, bu güzel ev sahipliği için emeği geçen Yunus Aslan başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” Dedi

Başkan Mustafa Çöl gelen istek üzerine yapmış olduğu açıklamada; “Rahvan At yarışlarının İlçemizde yapılması için gerekli çalışmaları yaparak inşallah 2021 yılında kendilerini güzel ilçemiz Sandıklı’da ağırlamaktan dolayı memnun olacağız. Ben bu bağlamda kendilerine ilçemizi seçmiş oldukları için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Program Başkan Mustafa Çöl’ün Asbaşkan Mustafa Küçükmeral’e günün anlam ve önemine istinaden vermiş olduğu hediye ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi