PTT Müdürlüğü 179. yaşını kutluyor

Sandıklı ilçemizde görev yapan PTT Müdürlüğü çalışanları tarafından Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e bir kutlama ziyareti gerçekleştirildi.

Yapılan ziyarette PTT Müdürlüğü’ne göstermiş oldukları yakın ilgi ve alaka ile kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür ettiklerinin altını çizdiler.

Başkan Mustafa Çöl PTT Müdürlüğünün 23-25 Ekim tarihleri arasında 179. Yaşını kutladığı bu günlerde bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Mustafa Çöl mesajında; “Tanzimat Fermanı ile yaşanan gelişmelerin sonucu olarak Osmanlı Devletinin tüm halkın posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurduğu PTT, günümüzde hala bu işlevi layıkıyla yerine getirmekte ve yaşantımızdaki yerini her geçen gün büyüyerek devam ettirmektedir.

PTT; tarihi ve köklü geçmişinin yanı sıra, ülkemizde ve dünyada haberleşme alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri yakından takip etmekte ve bu anlamda en iyi yerini almaktadır. Ben bu vesileyle PTT teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm PTT çalışanlarına sağlık ve mutluluk içerisinde, başarı dolu hayırlı bir meslek hayatı diliyor, bu anlamlı günde yapmış oldukları bu nazik ziyaret için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi