Pazar Esnafından Başkan Mustafa Çöl’e Ziyaret

Sandıklı Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ali Çiçek ve beraberindeki pazar esnafı Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş’ında katıldığı ziyarette Pazar Esnafının sorunları, istekleri ve bundan sonraki süreçte yapılması düşünülen yenilikler detaylıca görüşüldü.

Pazarcılarımızın ve vatandaşlarımızın mağdur olmamaları, 2020 yılındaki fiyat belirleme çalışmaları ile ilçemizde kurulan pazarların genel sorunları ve çözüm yolları hakkında konuların görüşüldü ziyarette karşılıklı fikir alış verişleri gerçekleşti.

Ziyaret münasebetiyle bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ali Çiçek başta olmak üzere değerli Pazar esnafımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler kendilerine daha kaliteli ortamlar hazırlamak, pazarlarımızı hareketlendirmek, vatandaşımızın her türlü ürünü pazardan gönül rahatlığıyla uygun fiyata almaları için karşılıklı olarak çalışmalarımız devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi