ÖZDEMİR: PARALEL YAPI KCK,PKK ve ŞEHZADELERDİR.
Sandıklı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Halil ÖZDEMİR bugün saat 10:30’da Kırkpınar Restaurant’a basın mensuplarını kahvaltıya davet etti.Kahvaltıdan sonra basın açıklaması yapan ÖZDEMİR;

EMEKLİLERİMİZLE TEK ÇATI ALTINDAYIZ
 Partimizin 45 yıllık mücadelesinde, partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımızı bir araya toplama gayreti içinde olacağımızı dile getirmiştik. 1 Kişi hariç bu ilkemizi yerine getirdik.
 30 MART SADECE MAHALLİ İDARELER SEÇİMİ DEĞİLDİR!
30 Mart Yerel Seçimlerinin sadece mahalli idareler seçimi değil, üniter yapıyı bozmak isteyen iktidar partisine cevap niteliğinde bir seçim gerçekleşeceğini dile getirdi. Aday tanıtım toplantımızdan sonra şartlar değişti. Bakan çocukları hakkındaki iddialar, çeşitli usulsüz gerçekleşen olayların gün yüzüne çıkması ülkemizde gelecek kaygısına ve endişesine neden olmuştur.
 PARALEL YAPI KCK,PKK ve ŞEHZADELERDİR.
İktidar Partisi Paralel yapıdan bahsetmektedir. Anlattıkları gibi bir paralel yapı yoktur. Asıl Paralel yapı KCK’dır, PKK’dır ve Şehzadelerdir.
 AMAÇLARI “YENİ TÜRKİYE”
Demokratik bir ülkede 3 temel ilke vardır. Yasama, Yürütme ve Yargı’dır. İktidar Partisinin “Yeni Türkiye” sloganlarıyla demokrasiden uzak yönetim gerçekleştirme çabasındadır.
 1500 PAKET DAĞITTILAR
Geçtiğimiz günlerde Bakanımız Veysel EROĞLU Sandıklı’da düzenlediği Devletimizin kurumu olan DSİ bilgilendirme programı akabinde 1500 paket dağıtıldığı bilgisini aldım. İrade ekonomik yardımlarla satın alınamaz. Seçim çalışmalarını sponsorlar sayesinde yapmaktalar.
 BİZİ TAHRİK EDİYORLAR
Dün Ak Parti’nin aracı, MHP Kadın Kollarının üzerine sürüldüğü bilgisi geldi. Amaçları bizi tahrik etmek, ancak biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Ülkücü camiayı asla sokağa dökmeyeceğiz.
 SİYASET EVLİLİK GİBİDİR, BİRİSİYLE NİKAHLIYKEN BAŞKASIYLA FLÖRT EDİLMEZ
AKP’nin adayı dayısı Eski Belediye Başkanı Mustafa BAŞTUĞ halen üyemizdir. Kendisinin gelip istifasını bekliyoruz. İstifa etmediği takdirde Partimizden ihracı söz konusu olacaktır.
 AK PARTİ VAADİ  100 TRİLYON HİKAYESİ
2004 yılında AKP Milletvekili Mahmut KOÇAK Sandıklı’ya gelerek “Hazinenin anahtarı burada, Sandıklıya oluk oluk para akacak” dedi. 7 Trilyon borçla aldıkları Belediye’yi 33 Trilyon borçla bıraktılar. Galiba 333 Trilyon borç bırakma peşindeler. 100 Trilyon muhabbetine gelince; hiç kimse devletimizin parasını al bu parayı sen bizim Partilimizsin demez, diyemez. AKP Adayı Çöl  Bakanla fotoğraf çekinip, ordan söz aldım buradan söz aldım muhabbetleri yapıyor. Peki SİZ NE YAPACAKSINIZ? Populist yaklaşımlarla hiç bir yere varılmaz, Halka balık vermeyeceksin, balık tutmayı öğreteceksin. Sözle olmaz bu işler Projeyle olur. 
 AT BİNENİN KILIÇ KUŞANANIN
Örneklerle desteklemek istiyorum bu konuyu; 2004-2009 döneminde AKP’li Belediye vardı Sandıklı’da ve Bakan Veysel EROĞLU vardı, o zamanda Bakan’dı. Sandıklı’ya ne yapıldı Bakan sayesinde? Gelilim şimdiki döneme Kuruçay, Çayköy, Kaplıca Çayı, Kent Ormanı, Arıtma Tesisi bu projelerin hepsi Belediye Başkanımız Sayın İsmail ELİBOL  zamanında yapıldı. Ayrıca Kaplıca yolu yeniden yapılacak, bunların hepsi proje karşılığında yapılmaktadır.
 DOĞAL GAZ PROJESİNİ BİZ ÇIKARDIK!
AKP’nin doğalgaz vaadleri var. Biz planımızı projemizi yaptık, kendileri üretmiş gibi lanse ediyorlar. Doğalgaz gelmesi için elektrik abonesinin %60’ı başvurduğu takdirde yasal olarak geliyor zaten. Biz Sanjet adına %60 abone bedelini ödeyerek vatandaşımıza yük olmadan doğal gazı getireceğiz. Bunun için İktidar Partisi olmaya gerek yok.
 HEDEF “ISINMAYAN SIFIR KONUT!”
2009 vaadlerimizden olan Sanjet sözümüzü yerine getirdik. Şimdi ise kendimize yeni bir hedef belirledik Sandıklı’da ısınmayan 3000 konut kaldı, bütün hepsini ısıtacağız. Daha önce bu sayıyı 1 yılda gerçekleştirdiğimiz ortada..
 BİLİMSEL YÖNETİM GERÇEKLEŞECEK
Konya Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyelerinden bu konuda uzman ekip hazırladık. Gelip trafik, çevre ve şehircilik alanında ön çalışma yaptırdık. Tamamen Profesyonel yaklaşımla trafik, kaldırım, engelli vatandaşlarımıza uygun olarak bir şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Ayrıca Kırmızı Masa ve E-Belediye hizmetlerini sunacağız.
 HAYVANSAL ÜRÜNLER İÇİN GENİŞ ÇAPLI YER PLANLIYORUZ
Basın mensuplarından gelen sorulardan Balık pazarı projeniz var mı sorusuna ÖZDEMİR; Sadece Balık değil geniş çaplı hayvansal ürünlerin tamamını kapsayacak şekilde projemiz var dedi.
 İNSANIN MEMLEKETİ DOĞDUĞU YER DEĞİL, DOYDUĞU YERDİR!
Yine basın mensuplarından gelen Aday Sandıklılı değil problemlem teşkil ediyor mu? Sorusuna; Adayımız Dr.Hakan BOLCAL 20 yıldır Sandıklı’da yaşıyor. AKP adayı 20 yıldır Sandıklı’da yaşamadı. İnsanın memleketi doğduğu yer değil doyduğu yerdir. Ankara Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR Sandıklı’lı. Bu konuda dezavantajdan dolayı, avantaj olarak görüyorum. Çünkü bana söylenen Başkan Adayının imara açılacak, kat artıracak arsasının olmaması , akrabasının olmaması, adam kayırmaya neden olmayacaktır ve bütün herkese eşit yaklaşım sergilemeye imkan sunacaktır.
 KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Basın mensubu arkadaşlardan gelen CHP ile ittifak yapılacak mı sorusuna; Oy kullanmak vebal, vicdan meselesidir. Ülkemizin bir çok yerinde olduğu gibi oy kullanmaya giden vatandaşlar ülkenin geleceğini düşünüp vicdanlarının sesini dinleyeğinden şüphemiz yoktur. “Bizim bütün herkese kapımız açık” dedi.
 HİÇ KİMSEYE İŞ VAADİNDE BULUNMADIK
Akp 300 kişiye iş sözü vermiş. Bu duruma ne diyorsunuz sorusuna; Bende duydum İş vaadleri ve İş başvuru formu doldurttuklarını ancak şu an Sandıklı Belediyesi personeli doyuma ulaşmış durumda. 300 kişiyi işe almaları için mevcut personeli işten çıkarmaları gerekmektedir. Biz hiç kimseye iş sözü vermedik, vermeyeceğiz.
 BİZ LİSTEMİZLE İFTİHAR EDİYORUZ
Basın mensuplarından gelen sorularını cevaplamaya devam eden Başkan ÖZDEMİR Eray Aksu’yu nasıl ikna ettiğiniz? Sorusuna; Listemizi özenle hazırladık, Sanjet alt yapısı Makine Mühendisi sayesinde yapılmakta. Eray Abimize kendisini uygun gördüğümüzü söyledik, kendisini ya da başka bir ismi yazmasını istedik. Ailesiyle istişare ettikten sonra bize söylediği söz eğer kendimi yazmasaydım “Çocuklarını Savaşa Gönderip, Savaştan Kaçan Komutan Gibi Hissederdim” dedi. Çünkü ülkenin içinde bulunduğu durumda hiç bir vatanseverin kayıtsız kalması söz konusu olamaz.
 GÖNÜLLÜ HANIMLAR DERNEĞİ’NİN ŞUÇU YOK
Safran Hotel’in düzenlediği Kadınlar günü etkinliğine Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Melek Hanım  bir çok kişiye haber vermiş, duyurmuştur. Organizasyon Melek Hanım’a ait değildir. Safran Hotel tarafından MHP Çelengi kabul edilmedi. Siyaset yapılmayacağı için. Sayın Bakanımız Veysel EROĞLU’nun eşi katıldığı için AK PARTİ KADİN KOLLARI BAŞKANI Hacer DEMİRTAŞ, çiçek takdim edip, mikrofonu kapıp siyasi Şov yapmak istemesi hoş karşılanmamış, çeşitli tepkilere neden olmuştur. Bu konuyla ilgili Gönüllü Hanımlar Derneği’nin konuyla ilgisi yoktur.  Konuya istinaden Safran Hotel açıklama yapacağı bilgisini aldık. 
 “BAŞBAKAN PİMİ ÇEKİLMİŞ EL BOMBASI GİBİ”
Son günlerde Başbakan Fethullah Gülen’le ilgili olsun. Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’ye olsun çeşitli söylemlerde bulunmaktadır. Çocuğu yok gibisinden.. ne söylediğini kendiside bilememektedir. Pimi Çekilmiş El Bombası gibidir.
 PARTİMİZE KATILIMLAR OLACAK
Partimize katılacak arkadaşlar var. Çeşitli spekülasyonlara ödün vermemek için seçime yakın bir zaman kala açıklayacağız.
 



 
Editör: Haber Merkezi