Osman Amca Sandıklı’da

Burdur İli Bucak İlçesi Avdancık Köyüne kayıtlı Osman Koç amcamız, Fransız sözde siyaset bilimci Philippe Moreau Defarges'in Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN hakkında yapmış olduğu maksadını aşan deli saçması açıklamaları sebebiyle destek yürüyüşünün 3. gününde Sandıklımızda Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün talimatıyla misafir edildi.

Osman Koç amcamız sözde Fransız bilimcinin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yaptığı açıklamaları duyunca çok sinirlendiğini, Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğini bu sebepten Ankara Külliyeye hiçbir araç kullanmadan yaya olarak yürüyerek gideceğini belirtti.

Konudan haberdar olan Belediye Başkanımız tarafından bugünü Sandıklımızda misafir olarak geçirecek olan Osman Amcamız yarın sabah namazı ile tekrar yürüyüşe başlayacağının altını çizdi. 3 gündür yolda olduğunu belirten Osman Amca şimdiye kadar 150 km yol yürüdüğünü söyledi. Kendisine yolda yardımcı olan askerlerimize, polislerimize, devletimizin yetkililerine ve Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e teşekkürlerini ileten Osman Koç, külliyeye vardığında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a Sandıklı'dan selamlar götüreceğinin sözünü verdi.

Editör: Haber Merkezi